När matte lägger huvudet på min kudde då är det mysigt.
Jag brukar ligga på min mattes mage och ta en liten tupplur, men nu har hon lagt sig på sidan så det blir lite problematiskt. Men, här är det också bra att sitta om man vill se ut ... Jag får vakta lite ...
Snart tror jag att vi ska åka till de t som heter båten.Ja, husse och matte de säger inget, men jag känner det på mig. Jag märker hur matte börjar packa och planera. Men, så länge som jag har koll på min egen väska så känner jag mig lugn. Den är nämligen alltid med.

Båten ligger i något som heter Holland. Där har vi varit ganska mycket och jag vet att det finns likadana affärer där som Tienda Animal, fast de heter något annat. Jumper, tror jag att en heter och det är magiskt att komma in i dem. Men, när har de saker för hästar också. Sådana tycker jag inte alls om. Frågan är om hästar eller katter är värst. Jag får fundera på det ...

I Holland finns det en farbror Albert och en farbror Jaan som jag tycker väldigt mycket om. Det känns som om jag har känt dem jättelänge. De pratar alltid med mig, ja det gör nästan alla, men de pratar på ett speciellt sätt. Och när de pratar med mig så blir jag nästan generad och måste göra mig till lite. Så fort jag hör deras röster så springer jag mot dem och om de är på land och jag i båten så hoppar jag jämnfota. Han den där Jaan brukar säga att jag är en "hamster". Är det någon som vet vad det är?

Jag tror att jag nämnt att vi i sommar ska till något som heter Finland. Jag vet att jag varit där, men då har det varit kallt och blött. Hoppas att det inte är det när vi kommer dit den här gången. Fast det är ju tur att min matte köper så många tjocka tröjor och jackor åt mig så jag klarar mig nog.